Vijesti / Politika

Problemi mladih u Varaždinu: Akcija mladih SDP-a na Franjevačkom trgu

Problemi mladih u Varaždinu: Akcija mladih SDP-a na Franjevačkom trgu

Članice i članovi Foruma mladih SDP-a ove su subote na Franjevačkom trgu organizirali akcionizam na temu 'Sadržaji za mlade u Varaždinu'.

Ovom akcijom varaždinski forumaši željeli su potaknuti razgovor sa svojim mladim, ali i ostalim sugrađanima, o mogućnostima koje se mladima nude u Varaždinu. Tom prilikom pripremili su i podne novine s pitanjem 'Koji sadržaji za mlade nedostaju u Varaždinu?', gdje su mlade Varaždinke i Varaždinci imali priliku upisati kakvi sadržaji ih zanimaju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Gradska organizacija Foruma mladih SDP-a Varaždin izborom novog vodstva najavila je brojne aktivnosti vezane uz pitanja mladih i ovo je samo početak onoga što želimo postići. Naša je želja omogućiti mladima da budu aktivni kreatori politika i sadržaja za mlade u gradu Varaždinu – rekao je tom prilikom predsjednik Gradske organizacije Foruma mladih SDP-a Varaždin, Lovro Lukavečki.

Predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih SDP-a Varaždinske županije i županijski vijećnik Luka Zrinski nadovezao se i naglasio kako 'Politika bez sluha za probleme naših sugrađana gubi svoju svrhu. 

Zato je cilj Foruma mladih SDP-a u Varaždinu i Varaždinskoj županiji što aktivnije raspravljati o problemima i mogućnostima s kojima se mladi susreću te kroz razgovor s našim sugrađanima pronaći i ponuditi odgovore i rješenja na uočene probleme. 

Ovakve i slične akcije planiramo organizirati i u drugim gradovima i općinama u Varaždinskoj županiji, čime želimo potaknuti što širu raspravu o mogućnostima i problemima s kojima se mladi u našoj županiji susreću u svakodnevnom životu.'

Akciji forumaša pridružili su se i predsjednici Gradske i Županijske organizacije SDP-a Alen Kišić i Mario Habek. Tim putem dali su i punu potporu mladima u njihovim aktivnostima te najavili aktivnije uključivanje forumaša u izradu stranačkih programa za nadolazeće lokalne izbore, pogotovo uz dio programa vezan uz politike za mlade.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci