Vijesti / Politika

PLAKAT Pernaru zabranjen ulaz u Drugu gimnaziju, ne zna se tko je autor plakata

PLAKAT Pernaru zabranjen ulaz u Drugu gimnaziju, ne zna se tko je autor plakata

Ivan Pernar, osim što konstantno stvara novi materijal koji privlači pažnju javnosti, prošlog je tjedna postao svojevrsna prijeteća figura jer je svim školama u Hrvatskoj poslan dopis Ministarstva znanosti i obrazovanja u kojem su napisani napuci kako djelovati ako se u blizini pojavi baš on - Ivan Pernar.

I dok mnoge škole iz Varaždinske županije nisu u tome vidjele neki razlog za zabrinutost, u Drugoj gimnaziji Varaždin osvanuo je plakat na kojem je iznad lica Ivana Pernara pisalo 'Zabranjen ulaz'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

> Škole pod 'opsadom' Pernara, Igor Kos: 'Riješio bih to mirno, pozvao bih ga na kavu'

> Ravnateljica Grđan: Pozvali smo policiju, zloupotrijebljena je i škola i Pernar

No nakon što je Pernar na svojem Facebook profilu objavio što je učinjeno, plakat je maknut.

Pernar spoticanja

Tko je donio odluku da se plakat postavi, pokušali smo saznati od ravnateljice Zdravke Grđan, no ona nije bila zainteresirana za tu temu.

- Ne mislim se baviti Ivanom Pernarom i takve vrste izjava neću davati - kratko je odgovorila ravnateljica Grđan.

Nismo saznali ni tko je plakat maknuo, no neslužbeno smo saznali kako je ravnateljica Grđan ipak zainteresirana za tu temu.

Naime, sumnja se da je tu fotografiju na pano u hodniku u predvorju zalijepio netko od učenika, no nije poznato tko je to učinio.

Što cijeli slučaj čini zanimljivijim jest činjenica da nitko nije vidio tko je zalijepio fotografiju na zid, iako je portir u blizini.

Tko je kriv?

Zadatak pronalaženja krivca prebačen je na Vijeće učenika, kazao nam je naš izvor, a ako krivac ne bude pronađen u doglednom roku, ravnateljica je zaprijetila raspuštanjem Učeničkog vijeća.

Samog krivca, ako se sam ne javi, pak čeka drakonska kazna - izbacivanje iz škole, kazao nam je naš izvor.

Po otkrivanju tih momenata, ponovo smo kontaktirali Drugu gimnaziju Varaždin, no ovog put do ravnateljice nismo uspjeli doći.

Glas s druge strane telefonske linije ljubazno nam je napomenuo kako je već blizu 15 sati pa smo odlučili okušati sreću elektronskom poštom (odgovor ćemo objaviti po primitku odgovora).

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci