Vijesti / Sport

3. HNL Bumbari na domaćem terenu poraženi od Marsonije

3. HNL Bumbari na domaćem terenu poraženi od Marsonije

Na stadionu Slobode danas je, 18. ožujka, odigrana utakmica 17. kola 3. HNL između Varteksa i Marsonije, a pobjeda od 3:0 pripala je gostima iz Slavonskog Broda.

Da je pred Bumbarima bila teška utakmica znalo se i prije njenog početka, jer Marsonia ima 14 bodova na tablici više od Varteksa, a blatnjav teren i hladno vrijeme dodatno su poremetili želje i planove igrača Antuna Jukića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Već u 7. minuti odličnu prigodu su imali gosti kad je Bekavac izašao sam pred Posavca, ali golman Varteksa bez većih problema brani njegov pokušaj. No, zato je Čanić bio uspješniji i u 16. minuti pogodio za početno vodstvo gostiju.

Sredinom prvog dijela pamtimo i pokušaj Sivrića koji se našao sam pred golom Bumbara, ali ni on nije bio precizan. Zato je Boban bio danas daleko najbolji igrač gostiju i svoj trud naplatio u 33. minuti, zabivši za 2:0 nakon velike gužve pred domaćim golom, a i uz malo sreće jer ga je lopta pronašla u gužvi, a on neometano zabio.

Na samom kraju prvog poluvremena iskazali su se i domaći igrači. Pucao je Kuhar, no lopta je završila u rukama Memovića.

U drugi dio utakmice bolje su ponovo krenuli gosti iz Slavonskog Broda, a već u uvodnim minutama drugog dijela Bekavac je pucao prema golu, ali neuspješno. Pred kraj utakmice još jednom se istaknuo Boban koji je bio spretniji od istrčalog Posavca s gola Varteksa te je bez većih problema prebacio vratara i loptu poslao u gol za konačnih 3:0 za Marsoniju.

Do kraja utakmice, Varteks je pokušavao ugroziti gol Marsonije preko Novoseleca, ali bez uspjeha.

Varteks nakon dva odigrana kola kod kuće u 18. kolu odlazi u goste Belišću, gdje ga čeka derbi začelja ljestvice. Utakmica se igra u subotu, 24. ožujka s početkom u 15:30 sati na Gradskom stadionu Belišće.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci