Vijesti / Sport

NOGOMET Odigrano 19. kolo MŽNL-a, evo rezultata!

NOGOMET Odigrano 19. kolo MŽNL-a, evo rezultata!

U derbiju 19. kola Varteks je minimalnim rezultatom ostvario pobjedu u Ludbregu. Već u 15. minuti Medved je iskoristio pogrešku domaće obrane te je postigao pogodak na kraju vrijedan pobjede. U 22. minuti domaćin nije iskoristio najstrožu kaznu. Udarac Valjka obranio je gostujući vratar Dreven. Do kraja nekoliko odličnih i neiskorištenih prilika pred oba gola, dok je domaćin od 50. igrao sa igračem manje jer im je bio isključen Premec.

U međimurskom derbiju Međimurec je u Murskom Središću pobjedio Rudar rezultatom 2:1. S. Treska je u 29. minuti doveo goste u vodstvo da bi rezultat poravnao Dario Šoltić u 55. minuti. Pogodak vrijedan pobjede gostima je donio D. Treska, koji je ušao u igru u 90. minuti i odmah se upisao u listu strijelaca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nedelišće je pobjedilo Zelengaj rezultatom od 5:2. Kosir u dva navrata te Mesarić, Međumurac i Vizinger bili su strijelci za domaćina dok su za goste pogotke postigli Soldatek i Đunđek. Polet je 5:0 pobijedio Pušćine dok su strijelci za domaćina bili u dva navrata Bibičanec te Ferlin, Šoštarić, Radiković.

Mladost Komet je u nedjelju prijepodne slavio u Čakovcu pobijedivši Slogu rezultatom 3:1. Dva pogotka za preložance postigao je Golubić i jedan Hladnik dok je za domaćina strijelac i to na 1:1 bio Koprivec.

Jalžabet i Sloboda iz Slakovca odigrali su susret bez pobjednika 1:1. Oba dva pogotka postignuta su iz najstrožih kazni dok je domaćin poveo u 8. minuti preko Sakača, a gosti su poravnali u 26. minuti preko Risonjića. Također obje ekipe imale su isključene igrače - gosti su od 61. igrali bez Cvetkovića, a domaćin od 65. bez vratara Špicera. Domaćin je imao kazneni udarac i u 56. minuti koji nije realizirao.

Novi Marof je na svom travnjaku savladao Zadrugar rezultatom 3:1. Gosti su poveli u 15. minuti preko Hlebeca da bi domaćin u 22. minuti pogotkom Spajića poravnao dok Štriga i Šikić postižu pogotke i preokreću rezultat na 3:1.

Plitvica je teško stradala na svom travnjaku u utakmici s Nedeljancem u kojoj je izgubila rezultatom od 4:0. Već u 3. minuti domaći igrač D. Horvat je sam sebi postigao pogodak da bi u 56. minuti Novak, u 75. Matučec i prvoj minuti sudačke nadoknade Kučko postigli pogotke za visoku pobjedu.

Rezultati 19. kola: Polet - Pušćine 5:0, Rudar - Međimurec 1:2, Podravina - Varteks 0:1, Sloga - Mladost Komet 1:3, Jalžabet – Sloboda 1:1, Novi Marof – Zadrugar 3:1, Plitvica – Nedeljanec 0:4.

Poredak: Polet 45, Varteks 43, Nedelišće 38, Podravina 34, Rudar, Sloga 30, Međimurec 28, Mladost Komet, Zelengaj 27, Novi Marof 26, Nedeljanec 22, Pušćine 19, Sloboda/S 18, Jalžabet, Plitvica 16, Zadrugar 9.

Parovi 20. kola: Sloboda/S - Rudar, Međimurec - Sloga/Č, Mladost Komet - Nedelišće, Zelengaj - Plitvica, Nedeljanec - Podravina, Varteks - Polet/SMNM, Pušćine - Novi Marof, Zadrugar - Jalžabet.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci