Vijesti / Sport

Petra Švetak osvojila zlato, Ivona Jurković broncu, na plivačkom mitingu u Sisku

Petra Švetak osvojila zlato, Ivona Jurković broncu, na plivačkom mitingu u Sisku

Na međunarodnom mitingu 12. Sisak mali, koji je održan u subotu u organizaciji Plivačkog kluba Sisak Janaf, nastupilo je 15 hrvatskih i jedan slovenski klub, ukupno 441 natjecatelj.

Od najmlađih početnika Plivačkog kluba Varaždina nastupile su Lara Crnčić, Ivona Jurković, Teodora Liber Kos, Karla Prcela i Patricija Švetak te dvoje mlađih kadeta, Petra Švetak i Adam Kazić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ivona Jurković osvojila je svoju prvu medalju. Ivona je bila brončana na 50 delfin, isplivavši pritom i osobni rekord. Na 50 leđno zauzela je visoko četvrto mjesto, dok je na 100 mješovito bila peta, a na 50 slobodno šesta. Na 50 prsno također je isplivala osobni rekord.

Petra Švetak osvojila je zlatnu medalju na 100 prsno te je isplivala četiri osobna rekorda (100 prsno, 100 slobodno, 100 leđno i 100 mješovito).

Osim Ivone i Petre, osobne rekorde isplivale su i Teodora (50 prsno), Patricija (50 delfin) te Adam (50 prsno i 50 leđno).

Idući vikend plivači Varaždina nastupit na čak dva mitinga, 6. Sveti Nikola, mini GP, u Varaždinu te 19. Internationaler Ratisbona-Cup u Regensburgu u Njemačkoj.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci