Green Chef Marijana Belošević: Slatki sirovi recepti za Valentinovo
Svim ljubiteljima čokolade za Valentinovo poklanjam čak dva kratka, ali doslovce slatka receptića! Danas nećemo puno filozofirati nego samo se bacite na posao. Uživajte u receptima bez grižnje savjesti!
PRALINE
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
U HDZ-u su komentirali rezultat Reformista.
-
U HDZ-u su zadovoljni rezultatom. Tek su se nadali da će Varaždinci više honorirati rješenje bala.
-
Koncert na Sceni Rogoz.
• 3 žlice kakao maslaca
• 4 žlice kokos maslac
• 1 – 2 žlice agave
• 2 – 3 žličice aru praha
• ½ žličice stevie
Otopite na pari oba maslaca i umiješajte ostale sastojke i ubacite u kalup. Unutra ubacite malo iznenađenje u svaku pralinu: jagode, goji bobice, pistacije, sezam ili možda lješnjak. Stavite u škrinju na sat vremena.
Ako još do sada niste napravite originalnu čokoladu Vašoj dragoj, možda je sada došlo vrijeme za taj poduhvat. Samo nabavite dobar kalup.
Sastojci:
• 200 grama kakao maslaca
• 3-4 žlice kakao praha
• 6 žlica kokosovog šećera ili agava sirup
Nakon što ste otopili kakao maslac sve zajedno dobro izmiksate u kvalitetnom blenderu i ulite u kalup za čokoladu. Posipajte vašim omiljenim i nasjeckanim dodacima: lješnjacima, bademima, pistacijom ili dodajte malo chili papričica ako ste jako hrabri.
U svakom slučaju sa ili bez sirovih recepta, pokrite se zajedno sa dekicom i uživajte!
Pratite me na Facebook stranici Green Chef Marijana Belošević on the road again
Najnovije
-
Kraj travnja na Sveučilištu Sjever obilježit će znanstveni, inspirativni i zanimljivi programi...
-
Policija traži počinitelja...
-
Održana je rasprava na temu 'Manje šećera, više aktivizma'...
-
-
Održat će se ove nedjelje...
Reci što misliš!